Serie
Søndagsmagasinet

Metro Cityring har sat slutspurten ind

Testkørsler, tekniske installationer, skinnearbejde og nye stationspladser. Både 30 meter nede og oppe på overfladen skrider byggeriet af Københavns nye metrocityring fremad. Med borearbejdet afsluttet er byggeprocessen gået ind i en to år lang slutspurt. Søndagsmagasinet gør status på det største byggeri i København i 400 år, og du kan blandt andet komme med til en af de allerførste testkørsler på de nylagte metroskinner.
10/9/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk