Serie Søndagsmagasinet

09:42

Dette afsnit

Mathias har angst

Følgere i tusindvis ser med, når 21-årige Mathias Larsen joker og poserer på sociale medier. I en ny video er det dog en noget anden Mathias, de møder. Han fortæller nemlig om sin angst. Samtidig skal han for første gang tale ud med sin lillebror om diagnosen, der i høj grad har påvirket hans liv.

Der stilles flere og flere psykiatriske diagnoser. Og det er ikke noget, der behøver gemmes væk, mener Mathias og to andre unge mænd, der har diagnoser inde på livet.

16/02/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å