Serie Søndagsmagasinet

11:52

Dette afsnit

Livgarden - I trøjen for dronningen

Hvert år står mange unge mennesker i kø for at passe på de kongelige. Vi har fulgt 3. delings hårde vej fra Høvelte Kaserne til slotspladsen på Amalienborg.

Mudder, feltture og søvnløse nætter. Det er nogle af de oplevelser, som rekrutterne fra Høvelte Kaserne har med i bagagen, når de flytter ind på Livgardens Kaserne. Søndagsmagasinet har besøgt Livgardens Kaserne på Gothersgade i København. Livet som dronningens beskytter er alt andet end mudder. Her går man op i præcision, detaljer og ritualer, som har en lang historie bag sig.

19/12/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å