Serie Søndagsmagasinet

14:17

Dette afsnit

Legekunst

Danmarks største enkeltstående børnekulturprojekt Legekunst er nu kommet til Hovedstadsområdet. Søndagsmagasinet leger med når børn, kunstnere, pædagoger og forskere tager hul på det nye storstilede projekt, der ved hjælp af kunst og kultur skal bringe mere leg og kreativitet ind i børneinstitutionerne. En ny undersøgelse viser nemlig at 3 ud af 5 børn tilbringer flere vågne timer i en institution, end de gør derhjemme. Samtidig er kvaliteten i hele 75% procent af landets institutioner KUN “tilstrækkelig” - i 6 % er den decideret “dårlig”.

11/03/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å