Serie
Søndagsmagasinet

Kysten trækker - turistboom i hovedstadsområdet

Et af de nye tilbud, står Rasmus Dahl og Philip Rændgaard for. De vil fremme fisketurismen med et spirtnyt web-koncept. Flere ønsker at drage på ferie med god samvittighed og det smitter af på rejsebranchen. Nogle af dem der har satset benhårdt på at skabe et bæredygtigt turistkoncept er Sandra og Marc Weinert. I mere end 40 år har familien Thomsen haft Bed and Breakfast i Gilleleje. Men den idylliske drøm om at have sit eget bed and breakfast kommer ikke helt uden hårdt arbejde og slid.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk