Serie Søndagsmagasinet

13:09

Dette afsnit

Kys, øl og smøger - Palle og Jørgens frisørsalon

København er i en konstant rivende udvikling, men nogle få steder i den ellers pulserende hovedstad kan man stadig støde på fortidens unikke tidslommer.

På Jagtvej på Nørrebro finder man et af de steder, hvor tiden har stået stille i mange årtier, og hvor der hersker en helt særlig stemning.

12/03/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å