Serie Søndagsmagasinet

13:00

Dette afsnit

Kom helt tæt på Danmarks bedste offentlige arbejdsplads

I Gentofte ligger en arbejdsplads, som to gange er nomineret – og nu kan smykke sig med titlen - som Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Det er en arbejdsplads af den mere usædvanlige slags: På Job- Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte er det medarbejderne, der styrer økonomien og lægger strategien. Og det har gjort dem så tilfredse og motiverede for at gå på arbejde, at JAC er blevet kåret som Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Efter den to gange tidligere har været indstillet til prisen.

16/12/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å