Serie Søndagsmagasinet

13:56

Dette afsnit

Købstad med Vokseværk

Køge undergår i disse år en enorm forvandling. Arbejdet med at etablere en ny bydel er i fuld gang og får fuld bevågenhed fra borgerne.

I 100 år har havneindustri og jernbaneskinner afskåret den gamle middelalderby fra havet. Nu - i takt med at havneindustrien flyttes nordpå – bliver der plads til en ny bydel på Køges Søndre Havn og for første gang i Køges historie vil købstaden have boliger helt ud til vandet.

10/12/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å