Serie
Søndagsmagasinet

Klimasikring for milliarder

Arbejdet med at sikre hovedstadsområdet mod vand fra havet og himlen er i fuld gang. Det skal ske med de bedste - og billigste løsninger. Søndagsmagasinet har i denne uge besøgt et nyt klimasikringslaboratorium på Teknologisk Institut, der skal sikre at de bedste klimasikringsidéer bliver til virkelighed.
8/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk