Serie Søndagsmagasinet

15:06

Dette afsnit

Klimakamp og kloge hoveder

Nogle opfinder nye typer solfangere, andre udvikler alternative former for vindmøller. Overalt i Lorry-land bliver der arbejdet med nye klimaløsninger, som kan komme os alle til gavn

På DTU Kemiteknik i Lyngby bliver CO2-problemerne angrebet på flere måder. For eksempel undersøger de, hvordan vi kan anvende CO2’en til nye former for flybrændstof. Og hvordan vi kan komme al den overskydende CO2 ned i undergrunden og på den måde være med til at begrænse drivhuseffekten. Ideer er der nok af. Søndagsmagasinet har mødt nogle af de mennesker, som arbejder på at føre dem ud i livet.

23/06/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å