Serie Søndagsmagasinet

14:55

Dette afsnit

K.B. Hallen 2.0

Efter en ødelæggende brand i 2011 er K.B. Hallen på Frederiksberg nu tilbage. Som Fugl Føniks har en nybygget hal rejst sig af asken, men kan K.B. Hallen version 2.0 leve op til sin ikoniske forgænger?

Da K.B. Hallen brændte i 2011, gik et stykke dansk musik- og kulturhistorie op i flammer. Den ikoniske funkisbygning med det buede tag har lagt gulv til en perlerække af store begivenheder, blandt andet Beatles’ eneste danske koncert nogensinde og verdens første sexmesse. Efter syv år er K.B. Hallen nu tilbage i nybyggede rammer. Kom med til åbningsdagen og den første koncert på stedet i syv år, og hør nogle af de gode historier, som stedet gemmer på.

03/02/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å