Serie Søndagsmagasinet

14:26

Dette afsnit

Indflytterfest på museet

Efter fem år i flyttekasser genåbner Københavns Museum på en ny adresse og med nye fortællinger fra hovedstadens fortid.

Søndagsmagasinet følger nogle af de sidste forberedelser inden åbningen. Museumsinspektør Vivi Andersen har stået for et hav af udstillinger i løbet af de 19 år, hun har arbejdet på Københavns Museum – men hun har aldrig før åbnet et helt museum! Flere års planlægning er gået forud for genåbningen af hovedstadens bymuseum, og nu skal det hele helst falde på plads til den store åbning.

02/02/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å