Serie
Søndagsmagasinet

Ind i fængslet

Flemming Høyer Hansen har samlet tilbragt mere end 13 år bag tremmer. I dette søndags magasin tager han os med i den hårde hverdagen på Vridsløselille Fængsel i Albertslund. Det 160 år gamle fængsel, som de fleste kender fra Olsen Banden-filmene, fordi det var her Egon Olsen tilbragte tiden, når han udtænkte de geniale planer. I dag er Vridsløselille Fængsel fortid. Den sidste indsatte forlod fængslet i januar 2016. Men Flemming Høyer Hansen har ikke glemt tiden. I disse år undersøger Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, hvad der skal ske med de markante bygninger, som blev opført på en mark i 1859, og som lagde grunden til det, som vi i dag kender som Albertslund. Ikke bare er bygningerne markante, det er mange af de historier, de gemmer på også. Historier om alt fra total isolation til en fangeflugt, hvor billederne gik verden rundt.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk