Serie Søndagsmagasinet

14:38

Dette afsnit

Hvad skal væk? Barsebäck!

Barsebäcks reaktorer slukkede for 14 år siden, men atomkraftværket, som kan ses fra København, står der endnu. Søndagsmagasinet undersøger, hvordan det går med den tidskrævende nedpilning.

Den anden og sidste reaktor på Barsebäck blev slukket i 2005, men der skulle gå 14 år, før den egentlige nedrivning af værket kunne begynde. Nu er man gået i gang med at skille anlægget ad indefra. På grund af de radioaktive materialer er den en proces, der fortsat vil tage mange år.

01/09/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å