Serie Søndagsmagasinet

14:58

Dette afsnit

Humørekspressen til Danskop Prisen 2018

En håndfuld danske hitmagere med musikeren Pharfar i spidsen er så småt ved at overtage dansktop-stafetten og bringe den døende genre tilbage til ungdommen.

Chapper, Pharfar, Klumpen og Peter Lützen er nomineret med deres orkester Humørekspressen til ikke færre end 4 priser ved dette års Dansktop Prisen i Herning.

08/04/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å