Serie Søndagsmagasinet

14:05

Dette afsnit

Hospitalspraktik for specialskoleelever

Elever på Gl. Hjortespring skole er i disse uger i erhvervspraktik på Herlev hospital.

I et specialdesignet praktikforløb på to gange otte uger har elever fra 9.A og 10.A mulighed for at møde livet efter folkeskolen. Klasserne er for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, og både personale på hospitalet og praktikanterne har forberedt sig grundigt på forløbet.

28/11/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å