Serie Søndagsmagasinet

15:17

Dette afsnit

Hjemløse stemmer i øregangen

Hus Forbi har lanceret en ny podcast udelukkende med hjemløse og Hus Forbi-sælgere bag mikrofonerne. Det nye tiltag skal sætte øget fokus på hjemløses forhold og forhåbentlig vende et nedadgående avissalg.

Hjemløse og gadens folk er nu rykket indenfor på streamingtjenesterne. I oktober udkom Hus Forbis første podcast, et nyt program, hvor det udelukkende er hjemløse og Hus Forbi-sælgere bag mikrofonerne. Programmet skal give et indblik i det barske liv på gaden og være et talerør for en gruppe af mennesker, som ofte føler sig overset.

21/11/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å