Serie Søndagsmagasinet

12:43

Dette afsnit

Helsingørs mystiske hænder

Gennem de sidste to år har en anonym kunstner dekoreret Helsingør med kobberskulpturer.

En anonym kunstner fra Helsingør fik sat byen på verdenskortet, da han for to år siden satte kobberhænder op på en offentlig bro. Hænderne fik lov til at blive, og de seneste år har han arbejdet sammen med både kommune og private om at dekorere byen med kobberkunst.

16/12/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å