Serie Søndagsmagasinet

13:22

Dette afsnit

Håndværkerne i Hundested

Made in Hundested – Et internationalt varemærke.

’Vikingeskibet’ er et kunstprojekt – Men også et atypisk samarbejde mellem to forskellige håndværk. Projektet er blevet til i værkstederne på Hundested Havn, der de sidste ti år har fordoblet antallet af arbejdspladser. Halvt glas og halvt egetræ – Er der tænkt over den mindste detalje.

23/09/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å