Serie Søndagsmagasinet

14:05

Dette afsnit

Giftgrunde koster dig milliarder

Fortidens synder gemmer sig i undergrunden. Giftgrunde i tusindtal i hele Region Hovedstaden. Og der bliver arbejdet hårdt på at finde nye og bedre metoder til at rense dem op.

Region Hovedstaden står med en milliardregning. Tusinder af grunde forurenet gennem årtier. Forureninger, der blandt meget andet truer grundvandet. Grunde som er forurenet med arsen, cyanid, tjære. Listen er lang. Og udgiften til oprydning enorm. Derfor bliver der eksperimenteret på livet løs for at finde nye oprensningsmetoder. Metoder, der kan få omkostningerne ned - og forureningen væk.

16/09/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å