Serie
Søndagsmagasinet

Gentoftes grimmeste hus - lavet af PH

Arkitekten, revyforfatteren, samfundsrevseren og PH lampens far Poul Henningsen flyttede ind i sit hus tilbage i 1937. PH havde selv tegnet huset, og lidt provokerende kaldte han det for Gentoftes grimmeste hus. Det ligner da heller ikke noget andet. Funktionalistisk, uden pynt og stads, og opført med billige præfabrikerede materialer. Men grundplanen var visionær og tro mod PH’s syn på det frie menneske. I dag er huset fredet og ejet af Realdania By og Byg, der har brugt et år på en altomfattende renovering.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk