Serie Søndagsmagasinet

15:25

Dette afsnit

Frihedsmuseet

Sammen med sin familie flygtede Abraham Steinbock under krigen til Sverige i fiskerbåden Ternen. Båden og fortællingen om flugten kan man opleve i det nye Frihedsmuseum i København, som indtil videre dog har fået åbningen udskudt på grund af coronakrisen. Frihedsmuseet fortæller historien om Danmark under besættelsen med masser af lyd, levende billeder og originale effekter fra krigsårene.

17/05/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å