Serie Søndagsmagasinet

14:24

Dette afsnit

Fra hjertet af Frederiksberg - til piger i Afrika

En kvindes usædvanlige engagement for pigers rettigheder har skabt et iøjnefaldende sammenhold blandt borgere, butikker og erhvervsdrivende på Frederiksberg.

Lene Rohde kæmper for unge piger, der bor 7.000 km fra Frederiksberg i det fattige Bondo-område i Kenya, hvor de presses til at sælge deres krop for at kunne gå i skole. Og Lene Rohde får overvældende opbakning til sin kamp hjemme på Frederiksberg.

25/03/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å