Serie
Søndagsmagasinet

Fra graffiti til grød

Lasse Skjønning hævede børneopsparingen som 21-årig og satsede alt på at sælge grød. I dag er han 27 år gammel og har netop åbnet sin femte grødbar på Frederiksberg. Lasse Skjønnings restaurantkæde Grød har haft vokseværk. Men succesen lå ikke i kortene for den unge hiphopper fra Sydhavnen. Det var en nat i detentionen, der startede det hele. Søndagsmagasinet har i denne uge mødt den unge iværksætter til en snak om hans vej fra graffiti til grød.
5/12/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk