Serie
Søndagsmagasinet

Fra flygtning til skatteborger

I 6 år har Trampolinhuset, uafhængig af offentlig støtte, arbejdet på at udvikle en ny og anderledes integrationsmodel. En integration, hvor man også tør stille krav til brugerne. Mere end 200 mennesker lægger hvert år frivillige kræfter i projektet. Og lige så mange danskere som asylansøgere er i dag i praktik i det multikulturelle medborgerhus, Trampolinhuset.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk