Serie Søndagsmagasinet

14:33

Dette afsnit

Flyvestation bliver nu et af landets mest eksperimenterende boligområder

Flyvestation Værløse har ligget mennesketom og øde, siden den lukkede i 2004. Nu flytter de første beboere ind i Sydlejren, et af Danmarks mest eksperimenterende og varierede boligområder, hvor fortiden stadig er til at få øje på lige uden for døren.

Over de næste 3-4 år kommer der nyt liv i Flyvestation Værløse. 430 nye boliger er på vej, og de første beboere flytter ind om få måneder. I denne udgave af Søndagsmagasinet kan du møde familiens Davidsen, som skal bo i bofællesskabet Mageløse, der ligger et stenkast fra den gamle landingsbane. Mageløse bliver et bofællesskab med 29 boliger, et fælleshus – og eget kontroltårn.

20/01/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å