Søndagsmagasinet

Her er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå i dybden med fortællingerne.  Vi beskriver det der optager og skaber debat i lokalområdet. Holder du til i Lorryland omkring f.eks. Lejre, Helsinge, Hundested, Frederikssund eller Solrød og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Flyvestation Værløse har ligget mennesketom og øde, siden den lukkede i 2004. Nu flytter de første beboere ind i Sydlejren, et af Danmarks mest eksperimenterende og varierede boligområder, hvor fortiden stadig er til at få øje på lige uden for døren.

Flyvestation bliver nu et af landets mest eksperimenterende boligområder

Over de næste 3-4 år kommer der nyt liv i Flyvestation Værløse. 430 nye boliger er på vej, og de første beboere flytter ind om få måneder. I denne udgave af Søndagsmagasinet kan du møde familiens Davidsen, som skal bo i bofællesskabet Mageløse, der ligger et stenkast fra den gamle landingsbane. Mageløse bliver et bofællesskab med 29 boliger, et fælleshus – og eget kontroltårn.
20/1/2019