Serie Søndagsmagasinet

12:32

Dette afsnit

FC Nordsjælland og den gode sag (2:2)

Superligaklubben FC Nordsjælland kæmper ikke kun deres kampe på fodboldbanen. Også uden for banen sættes alle sejl til i den gode sags tjeneste.

Succes på det sportslige plan og et liv som feteret sportsstjerne forpligter. I FC Nordsjælland ønsker man, at alle klubbens medlemmer tænker større end blot på det næste skud mod mål. Klubben arbejder med en bevidst filosofi og mentalitet, som skal forplante sig ned gennem ungdomsrækkerne, og som handler om at give tilbage til mennesker, som ikke er lige så privilegerede som dem selv.

07/10/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å