Serie Søndagsmagasinet

13:31

Dette afsnit

FC Helsingør - Sejrsrus og Superliga

10/06/2017

De fyraftensprofessionelle fodboldspillere fra FC Helsingør overraskede alt og alle, da de kvalificerede sig til Alka Superligaen.

Helsingør skal i næste sæson spille i Alka Superligaen for første gang nogensinde, efter at holdet som afslutning på en hæsblæsende sæson leverede kæmpe overraskelse i de to oprykningskampe mod storfavoritterne Viborg FF. Holdet består udelukkende af deltidsprofessionelle. Vi var med i ugen op til den store finale.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å