Serie Søndagsmagasinet

14:53

Dette afsnit

Farvel til 10’erne

En etbenet bombemand, blæsende Bodil og heltemodige håndværkere. 2010’erne havde det hele og mere til. TV 2 Lorry tager et tilbageblik på det årti, vi er på vej ud af.

Søndagsmagasinet har været en tur i arkiverne for at se nærmere på det årti, som snart er historie: 2010’erne. Det var blandt andet i den periode, at en mystisk, etbenet bombemand satte København på den anden ende, hvor Valby sagde farvel til et 108 meter højt vartegn, og hvor en snarrådig kranfører reddede en kollega fra flammerne. Kom med på en tidsrejse og genoplev nogle af de store øjeblikke fra 10’erne.

22/12/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å