Serie Søndagsmagasinet

13:07

Dette afsnit

Ex-nazisten Thomas

17/02/2018

Stadig flere initiativer, der skal forebygge ekstremisme og radikalisering, ser i disse tider dagens lys. I denne uges Søndagsmagasin skal vi møde den tidligere nazist Thomas Vestergaard. Hele livet har had, vold og frygt været drivkraften bag hans handlinger, og radikaliserede miljøer og ekstreme holdninger har været hele hans verden. Nu har han vendt det hele ryggen og meldt sig i kampen mod alt det, han selv stod for.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

MEST SETE


Alle serier A-Å