Serie Søndagsmagasinet

12:26

Dette afsnit

Eventyr på tomlen

Danmarks første officielle blafferstoppesteder er netop indviet i København. Her kan blaffere og blaffervenlige bilister mødes.

Fire steder i udkanten af byen er der gjort plads til at biler kan holde ind og opsat skilte som disse. Manden bag ideen er selv inkarneret blaffer - og han håber, at stoppestederne vil få flere til at række tomlen ud. Søndagsmagasinet er taget med Carten Theede ud i vejkanten for at teste, om man stadig i dag kan komme fra A til B på en løftet tommelfinger.

10/06/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å