Serie
Søndagsmagasinet

Enghave Brygge

I løbet af de næste år skal der bygges en helt ny kanalby i København. 2.600 lejligheder skal bygges i det tidligere industriområde ved Enghave Brygge. Projektet har været mange år undervejs og er blevet mødt med protester fra flere sider, blandt andet fordi byggeriet strækker sig 70 meter ud i havneløbet. Men nu rejser den nye bydel sig langsomt.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk