Serie Søndagsmagasinet

12:25

Dette afsnit

En oplevelse under overfladen

07/01/2017

Hovedstadens dykkere har fået en ny legeplads på bunden af Københavns Nordhavn.

I midten af december fik hovedstadens dykkere en tidlig julegave. Efter to års forberedelse lykkedes det at sænke et kunstigt rev ud for Nordhavnstippen. Revet er en gammel industripram, som er bygget om, så fritidsdykkere kan gå på opdagelse i den og få sig en oplevelse under overfladen.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit


MEST SETE


Alle serier A-Å