Serie Søndagsmagasinet

13:07

Dette afsnit

En ø for de unge

I 2019 åbner Ungdomsøen på Middelgrundsfortet i Øresund, en hel ø fyldt med muligheder for alle Danmarks unge. Men før ungdommen kan indtage det gamle søfort, skal det gennem en kæmpe ombygning. I 2015 købte Middelgrundsfonden Middelgrundsfortet med vision om at skabe en ø for alle Danmarks unge mellem 15 og 25 år. Nu, tre år senere, er visionen snart ved at blive til virkelighed. Ungdomsøen slår dørene op i 2019. Med kilometervis af gange, over 200 rum, kanonstillinger og vand til alle sider byder det gamle søfort på nærmest uanede muligheder.

28/10/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å