Serie Søndagsmagasinet

13:29

Dette afsnit

EM-succes booster kvindefodbold

02/09/2017

Kvindefodbolden har med sommerens EM haft et historisk momentum, som får store drømme og ambitioner til at spire ude i klubberne.

Kvindelandsholdet slog seerrekorder på stribe og satte kvindefodbolden på Danmarkskortet. Nu er sæsonen og den hjemlige liga startet, denne gang med en unik mulighed for at klubberne kan smede på det varme EM-sølv og for alvor give kvindefodbolden et skub.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å