Serie
Søndagsmagasinet

E-sporten kommer

I januar skrev fodboldklubben FCK kontrakt med fem unge, meget talentfulde computerspillere. Drengene på holdet North er blandt de bedste i verden til spillet Counter-Strike. Til verdensmesterskabet i Altanta i USA dyster de om sejren og 1 million dollars - et tydeligt bevis på, at e-sport er blevet til en milliardindustri
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk