Serie Søndagsmagasinet

14:04

Dette afsnit

Drømmene vokser i økosamfund

Fællesskabet trives i Økosamfundet Dyssekilde i Torup ved Hundested. Ja, faktisk trives det i hele Torup, hvor mere af samme slags er på vej. En ny bydel med Dyssekilde som forbillede.

Siden Økosamfundet Dyssekilde blev stiftet for omkring 30 år siden, har man ikke bare satset på bæredygtige boliger og alternativ energi. Også samværet har været afgørende for beboerne. Og de kan glæde sig til mere. For går det som planlagt, får Torup snart et "Dyssekilde 2". En helt ny bydel ved navn Hvideland.

26/08/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å