Serie Søndagsmagasinet

12:08

Dette afsnit

Drogden: Sidste bemandede havfyr

De bor isoleret midt i Øresund, seks kilometer fra land på Danmarks sidste bemandede havfyr.

Drogden fyr er indgangen til Øresund fra syd og herfra kontrollerer tre mand døgnet rundt skibstrafikken i den hektiske og smalle sejlrende mellem Amager og Saltholm. En opgave, man stadig ikke tør overlade til automatiseret overvågningsteknologi.

04/03/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å