Serie Søndagsmagasinet

15:05

Dette afsnit

Det træ man falder ved

Den 29. december 2017 blev en skæbnesvanger dag i Hans Hansens liv. Den dag styrtede han ned fra fire meters højde og brækkede ryggen, da han var i færd med at hjælpe en bekendt med at fælde et træ. Faldet betød, at Hans Hansen blev lam i hele underkroppen, og med et skulle han til forholde sig til en ny og helt anderledes tilværelse i og uden for hjemmet i Frederiksværk. Et, liv der fra nu af foregik i en kørestol. Med venners hjælp - og en stålsat vilje – er Hans Hansen på sin helt egen måde ved at finde tilbage til det liv, han havde før ulykken for lidt over to år siden. Et liv, hvor ikke mindst svømning spiller en helt central rolle i hans tilværelse.

15/03/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å