Serie Søndagsmagasinet

14:59

Dette afsnit

Det nye København

I Nordhavn og Ørestad fortsætter nyt byggeri med at skyde op. Men allerede nu har mere end 18.000 beboere indtaget det nye København og gjort det til deres hjem.

På få år er Ørestad og Nordhavn blevet til nye bydele, hvor tusindevis af københavnere lever deres liv og har deres dagligdag. Søndagsmagasinet har være på besøg, for at opleve, hvad det er, der lokker. Det er blevet til guidede rundture til de små åndehuller, som man finder side om side med kraner og håndværkere, der stadig er en fast del af bybilledet.

01/07/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å