Serie
Søndagsmagasinet

Den sidste bastion

For om få år skal Søværnet forlade Nyholm, som er den sidste rest af det, der indtil 1993 var kendt som Flådestation Holmen. Med udflytningen slutter en æra. Og tilbage står spørgsmålet om, hvad der skal ske med stedet og de bygninger og skibe, der fortæller 330 års marinehistorie.
18/9/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk