Serie Søndagsmagasinet

12:59

Dette afsnit

De Unge Politikere – Uden filter

Der er ganske få unge i lokalpolitik. Her giver tre nyvalgte os et unikt indblik i hverdagen, når deler deres private videodagbøger fra det første halve år i det lokale demokrati.

Hediye Temiz på 19 år fra Vestegnen, Frederik Germann på 21 år fra Nordsjælland, og Marcus Vesterager på 26 år fra København blev stemt ind ved kommunalvalget for ni måneder siden. Her giver de et ærligt og rørende indblik en hård, men også berigende tid som unge og nye i lokalpolitik.

02/09/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å