Serie Søndagsmagasinet

15:48

Dette afsnit

De "skjulte" hjemløse

En stor gruppe hjemløse kvinder klarer sig igennem natten ved at jagte sofaer hos familie, venner – eller helt fremmede.

De er hjemløse i det skjulte, og mange befinder sig her i hovedstadsområdet. TV 2 Lorry har fulgt to af kvindernes jagt – og den sideløbende kamp for rollen som veninde, datter og ikke mindst mor.

06/01/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å