Serie Søndagsmagasinet

14:18

Dette afsnit

De redder liv på stranden

17/06/2017

Følg livredder-aspiranternes kamp for at klare de hårde tests, som de skal klare før strandbadesæson skydes igang.

Fra livredderposter på 35 strande i Hovedstadsområdet er livredderne klar til at passe på badegæsterne. Sidste år udførte TrygFondens Kystlivredning 16 såkaldte livreddende indsatser, hvor der var risiko for, at badegæsten var druknet, hvis ikke livredderen havde været på stranden. Inden livredderne tager fat på årets arbejde har de alle været igennem hårde test, så de er klar til at redde liv.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å