Søndagsmagasinet

Her er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå i dybden med fortællingerne.  Vi beskriver det der optager og skaber debat i lokalområdet. Holder du til i Lorryland omkring f.eks. Lejre, Helsinge, Hundested, Frederikssund eller Solrød og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

For få uger siden blev Astralis kåret som Årets Counter-Strike-Hold til det internationale Esports Awards, og i godt et halvt år har holdet ligget suverænt som nummer et på toppen af verdensranglisten. Inden længe skal holdet forsøge at fastholde sin position, når de på hjemmebane i Royal Arena foran 12.000 ellevilde tilskuere skal dyste i turneringen BLAST Pro Series mod resten af verdenseliten.

Danske Astralis er verdens bedste Counter-Strike-Hold

På bare få år er drengene fra Astralis gået fra at være helt almindelige computerspillere - til i dag at være blandt de største danske sportsstjerner med hundredetusindvis af fans. I søndagsmagasinet kigger vi i denne uge nærmere på den imponerende udvikling, som Astralis har gennemgået siden holdets begyndelse i starten af 2016.
23/9/2018