Serie Søndagsmagasinet

14:22

Dette afsnit

Danske Astralis er verdens bedste Counter-Strike-Hold

For få uger siden blev Astralis kåret som Årets Counter-Strike-Hold til det internationale Esports Awards, og i godt et halvt år har holdet ligget suverænt som nummer et på toppen af verdensranglisten. Inden længe skal holdet forsøge at fastholde sin position, når de på hjemmebane i Royal Arena foran 12.000 ellevilde tilskuere skal dyste i turneringen BLAST Pro Series mod resten af verdenseliten.

På bare få år er drengene fra Astralis gået fra at være helt almindelige computerspillere - til i dag at være blandt de største danske sportsstjerner med hundredetusindvis af fans. I søndagsmagasinet kigger vi i denne uge nærmere på den imponerende udvikling, som Astralis har gennemgået siden holdets begyndelse i starten af 2016.

23/09/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å