Serie Søndagsmagasinet

13:16

Dette afsnit

Danmarks Stærkeste Mand

30-årige Mikkel ”Lightweight” Leicht fra Valby er Danmarks stærkeste mand. Hele fire gange har han løftet mere end alle andre og vundet DM. Nu går han efter titel nr. 5.

Det handler om at løfte tungest og hurtigst, når de stærkeste mænd i landet mødes til en dyst på muskler. Den forsvarende mester Mikkel Leicht vil gøre alt for at beholde titlen. Hans kost, træning, arbejde, søvn – hele hans liv – er tilrettelagt ud fra ét formål: at løfte flere kilo end alle andre. Kom med til Danmarks Stærkeste Mand 2018 og se, om missionen lykkes for Mikkel ”Lightweight” Leicht.

25/11/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å