Serie Søndagsmagasinet

10:02

Dette afsnit

Danmarks mest populære museum

2019 blev et rekordår på Louisiana i Humlebæk med flere end 750.000 gæster. Kom med om bag lærredet og få historien om det populære museum.

På Louisiana er kurator Anders Kold i færd med at forberede årets første store udstilling med den belgiske kunstner Ann Veronica Janssens. De seneste år har museet igen og igen sat besøgsrekord, og forhåbentlig vil den kommende udstilling tiltrække mange gæster. Søndagsmagasinet har fulgt forberedelserne og fortæller samtidig historien om landets mest populære museum.

19/01/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å