Serie
Søndagsmagasinet

Dagbog fra fortiden

Nationalmuseet har opfordret alle til at skrive dagbog den første onsdag i september for at blive klogere på danskernes dagligdag. Museet lavede en lignende indsamling i 1992, hvor 51.000 danskere greb pennen og sendte deres dagbog ind. Søndagsmagasinet har været i arkivet og er taget tilbage til 90’erne for at se på, hvordan livet i Hovedstadsområdet har udviklet sig.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk